NEW ZEALAND ARTISTIC CHAMPIONSHIPS PROGRAMME (FINAL)

TUESDAY 12 JULY 2016

7.40am Doors Open

TRAINING

8.00am	Novice Figures / Tiny Tot Figures	15 mins
8.15am	Primary Figures, Elementary Figures, Advanced Masters Figures	15 mins
8.30am	Youth Figures, Cadet Figures	25 mins
8.55am	Novice Free 1 - 8	10 mins
9.05am	Novice Free 9 - 16	10 mins
9.15am	Novice Free 17 - 22, Elementary Free 1 - 2	10 mins
9.25am	Elementary Free 3 - 10	10 mins
9.35am	Elementary Free 11 - 13, Primary Free 1 - 5	10 mins
9.45am	Primary Free 6 - 10, Tiny Tot and Disability Free	10 mins
9.55am	Advanced Masters Solo Dance Compulsory	7 mins
10.02am	Masters Solo Dance Compulsory	7 mins
10.09am	Senior Solo Dance Compulsory	5 mins
10.14am	Open Solo Dance Compulsory	7 mins
10.21am	Primary Solo Dance Compulsory	7 mins
10.28am	Club Show Challenge – Mt Wellington	15 mins
10.43am	Club Show Challenge - MSSC	15 mins
10.58am	Club Show Challenge - Hamilton	15 mins
11.13am	Club Show Challenge - Hastings	15 mins
11.28am	Club Show Challenge - Rotorua	15 mins
11.43am	Masters Dance Pairs	12 mins
11.55am	Senior Solo Style Dance	10 mins
12.05pm	Cadet Free short programme 1 - 7	10 mins
12.15pm	Cadet Free skater 8, Youth Free short programme	10 mins
12.25pm	Advanced Masters CSD	10 mins
12.35pm	Masters CSD	10 mins
12.45pm	Finish Training	

COMPETITION

12.55pm

Novice Free (22) Primary Free (10)

Presentations/ Officials break

Advanced Masters International Solo Dance compulsory (6) Masters International Solo Dance compulsory (7)

Senior International Solo Dance compulsory (4)

TRAINING (approx. 5.40pm)

Masters Precision	10 mins
Quartets Team - ROT	10 mins
Quartets Team - AW	10 mins
Quartets Team - UH	10 mins
Open Precision	10 mins

EVENING 7.00pm OPENING CEREMONY

Club Show Challenge (5)

Masters Precision (1)

Presentations

Senior International Solo Dance Style Dance (4) Cadet International Free Short Programme (8) Advanced Masters International Solo Dance CSD (6)

Presentations FINISH approx. 10.30pm

WEDNESDAY 13 JULY 2016

7.40am Doors Open

7.50am Warm up Panel 1 – Advanced Masters Figures

7.53am Warm up Panel 2 – Tiny Tots Figures

8.00am

COMPETITION

PANEL 1

Advanced Masters International Figures (3)

Cadet International Figures (5)

Officials Break (20 mins)

Approx. 10.10am

Novice Figures (21)

PANEL 2

Tiny Tots Figures (2)

Youth International Figures (9)

Officials Break (20 mins)

Approx. 10.35am

Primary Figures (11)

Elementary Figures (3)

Presentations (both panels)

Lunch Break Officials

12.45pm

COMPETITION

Masters International Solo Dance CSD (7)

Open Solo Dance (2)

Primary Solo Dance (5)

Officials Break and Presentations

Tiny Tot/ Disability Free (3)

Elementary Free (13)

Masters International Dance Pairs (2)

Presentations

TRAINING – 5.30pm approx

Masters Mini Precision	10 mins
Open Mini Precision - MtW	10 mins
Open Mini Precision - AW	10 mins
Open Mini Precision - HAM	10 mins
Small Show - ROT	10 mins
Small Show - AW	10 mins
Cadet Long Programme	10 mins
Senior Solo Freedance	10 mins

EVENING

7.00pm

COMPETITION

Quartets (3)

Open Mini Precision (3)

Masters Mini Precision (1)

Small Show Teams (2)

Open Precision (1)

Presentations

Youth International Free short programme (5)

Cadet International Free Long programme (8)

Senior International Solo Freedance (4)

Presentations / Finish approx. 10.20pm

THURSDAY 14 JULY 2016

7.30am Doors Open

TRAINING

INAHIN	3	
8am	Intermediate Solo Dance compulsory	7 mins
8.07am	Novice Solo Dance 1 - 8	7 mins
8.14am	Novice Solo Dance 9 - 16	7 mins
8.21am	Juvenile Solo Dance compulsory	7 mins
8.28am	Intermediate Free 1-7	10 mins
8.38am	Intermediate Free 8 - 13	10 mins
8.48am	Cadet Solo Dance compulsory	7 mins
8.55am	Junior Solo Dance compulsory	5 mins
9.00am	Youth Solo Dance compulsory	7 mins
9.07am	Juvenile Free 1 - 7	10 mins
9.17am	Juvenile Free 8 - 14	10 mins
9.27am	Juvenile Free 15 - 21	10 mins
9.37am	Senior Free long / Youth free long	15 mins
9.52am	Elementary CSD 1-7	10 mins
10.02am	Elementary CSD 8-14	10 mins
10.12am	Junior Solo Dance - Style Dance	10 mins
10.22am	Elementary Solo Dance compulsory 1-7	7 mins
10.29am	Elementary Solo Dance compulsory 8-13	7 mins
10.36am	Senior Figures, Junior Figures	25 mins
	Masters Figures	15 mins
11.01am	Esquire Figures, Preliminary Figures	15 mins
	Elementary Loops, Open Loops	
11.16am	Juvenile Free Pairs	10 mins
11.26am	Intermediate CSD 1 - 7	10 mins
11.36am	Intermediate CSD 8 - 14	10 mins
11.46am	Senior Free short programme	10 mins
11.56am	Cadet Solo Freedance 1 – 4	10 mins
12.06pm	Cadet Solo Freedance 5 - 8	10 mins
12.16pm	Finish	

12.20pm approx.

COMPETITION

Novice Solo Dance (16)

Youth International Solo Dance Compulsory (9)

Presentations /officials break

3.00pm approx

Intermediate Solo Dance (7)
Juvenile Solo Dance (11)

Presentations

TRAINING

5.45pm approx.

Youth Solo Freedance 1 - 5	10 mins
Youth Solo Freedance 6 - 9	10 mins

EVENING

7.00pm

COMPETITION

Junior International Solo Dance Compulsory (6)

Elementary CSD (14)

Youth International Free Long programme (5)

Presentations

Senior International Free Short Programme (2)

Junior International Solo Dance Style Dance (6)

Finish approx. 10.20pm

FRIDAY 15 JULY 2015

7.30am Doors Open

7.53am Warm up Panel 1 – Preliminary Figures
 7.50am Warm up Panel 2 – Masters Figures

8.00am

COMPETITION

PANEL 1

Preliminary Figures (11) Esquire Figures (3)

Presentations and Officials Break

Senior International Figures (2)

PANEL 2

Masters International Figures (9)

Open Loops (5)

Presentations and Officials Break

Junior International Ladies Figures (2)

Presentations both panels/ Officials lunch break

TRAINING

11.45pm approx.

Junior Solo Freedance skaters 1 - 6 10 mins

12.00pm

COMPETITION

Cadet International Solo Dance compulsory (8)

Elementary Solo Dance (13)

Intermediate Free (13)

Presentations

3.30pm approx

Juvenile Free (21)

5.25pm approx. Presentations

EVENING

7.00pm

COMPETITION

Juvenile Free Pairs (1)

Senior International Free Long Programme (2)

Presentations

Cadet International Solo Freedance (8)

Youth International Solo Freedance (9)

Junior International Solo Freedance (6)

Presentations / Finish - approx. 10.10pm

SATURDAY 16 JULY 2016

8.00am Doors Open

TRAINING

8.30am	Intermediate Dance Pairs	7 mins
8.37am	Esquire Solo Dance	7 mins
8.44am	Advanced Loops, Juvenile Figures, Intermediate Figures	15 mins
8.59am	Finish	

9.00am Warm up Panel 1 – Intermediate Figures

Warm up Panel 2 – Juvenile Figures

9.07am COMPETITION PANEL 1

> Intermediate Figures (8) Advanced Loops (5)

PANEL 2

Juvenile Figures (11) Elementary Loops (3)

Presentations/ Officials Break

Approx 11.45am Intermediate Dance Pairs (1) Esquire Solo Dance (2) Intermediate CSD (13)

Presentations / Finish approx. 1.30pm